Reese Witherspoon

Ja vad gör man inte för Reese Witherspoon. Spenderar 59 kr och två timmar av sitt liv på en film man på förhand anar inte kommer vara en direkt omtumlande upplevelse fyllt av nyskapande och fräscha filmrepliker? Japp. Men den var ändå helt okej. Just Like Heaven. Det var ju ändå Reese. Men Reese borde nästan ha varit lite mer Reese.  Som i Legally Blonde eller Walk The Line eller faktiskt till och med Sweet Home Alabama (en av mina favvo kolla-på-om-och-om-igen-filmer). Reese Reese. Baby pleaze.

Dagens/veckans valet och kvalet: åka till Malmö och Malmöfestivalen bara för att se Tegan & Sara? Tre dagar efter att Popkollo Malmös avslutningskonsert redan varit? För: TEGAN & SARA, ryktena om ett eventuellt gratis hotellrum. Mot: Tid, pengar, sans & vett.

Uff. What to do. Hälp me.

Prison Break är bara aningen för fyllt av spänning för min smak. Nu är jag ju helt uppe i varv. Lockdowns, riots, någon får reda på att de ska rymma, doktorn är instängd i ett kontor med massa fångar som håller på och bryter sig in, han som ska dö håller på att bli dödad... Too much.

I morrn blire Gilmore eller Greys Anatomy, hör du det råttan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback