Kvällstidningar, logik & sånt

http://www.kvp.se/nyheter/1.739227

Roskilde nobbar kvinnorna: "Spelar ingen roll för oss"

Och Hultsfred framställs som det goda exemplet.

Okej när frös helvetet? När började grisar flyga, missade jag det...?

Men det är klart, när man fyllt sin kvot av hultsfreds-bashing på andra områden så kanske man inte behöver klämma till oss på jämställdheten på scenerna. Eller vad sägs om den här:

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1102605,00.html

"Släng er i väggen, Hultsfred", och sen en artikel om hur mycket större Glastonbury är. Eehhh.... Nog för att vi ibland anklagas för hybris och storhetsvansinne, men är det ingen mer än jag som tycker att det är en något konstig vinkel på den artikeln? Men jag antar att vi får ta detta som en komplimang då. Aftonbladet jämför oss med Glastonbury. Festivalen som säljer slut vad-är-det-nu 125 000 biljetter på två timmar när de släpper dem. Tack, det var en fin komplimang.

Alltså...

Allvarligt talat. Denna länk får jag skickad till mig från en fellow rock camp kollega i New York:

http://www.thelocal.se/7650/20070619/

Med rubriken i mailet "That's my kind of country". Fatta vilka freaks vi måste vara i deras ögon? Sweden sweden sweden. Meatballs, Inga, Ikea, och nu - heavy metal som handikapp.

Eller så är det så här: Sverige är de enda som hittills fattat vilket handikapp det faktiskt är att lyssna på den där musikstilen. Okej, jag kan leva med det. Men jag tycker också att det verkar konstigt att uppmuntra det beteendet då. Någon form av behandling bör vara på sin plats.

Ja, jag vill leva jag vill dö i nooorden.