Dagens efterblivna upptäckt

Är Beirut. Bandet som amazon.com utan vidare framgång försökt rekommendera mig i ett halvår nu. Men nu har jag lyssnat. Och gud vad bra det är. Zigenarfolk typ - nu när jag ändå är inne på folkspåret.

Det här börjar nästan bli en lite läskig musikidentitetsförvandling för mig. Först Sufjan Stevens, sen Iron & Wine, sen Basia Bulat. Och nu Beirut. Vad kommer härnäst, skäggväxt? Flanellskjorta? Plötsligt intresse för allt från öst? Balkanboogie hela natten lång?


Kommentarer
Postat av: stina

tjoff! sammanträffande! jag är också på väg nerför(eller är uppför en bättre beskrivning?!) den här vägen just precis i detta nu.

har iofs missat beirut (got's to check them out) och tror snarare att det är ebbotkofta och längre hår än vanligt som är att vänta.

Postat av: evilace

Ja det var ett sammanträffande! Och nu när jag tänker på det så HAR jag redan väldigt mycket längre hår än normalt... Och dagens plagg är - ja just det, en kofta. Den kanske inte skriker ebbot, men ändå. Scary. Har du dold kamera på RPs högkvarter? Are you trying to freak me out??

i övrigt tror jag vår väg neråt i folkträsk är någon slags reeaktion mot senare års elektroöverdos. Jag älskar synth & data, men kanske har det moderna samhällets skuggsida undermedvetet hunnit ifatt mig nu och allt jag vill ha är en barkbit att gnaga på och ett par goa raggsockar att värma mig med...

2007-11-14 @ 15:51:48
URL: http://evilace.blogg.se
Postat av: Råttan

Ha! Erkänn nu att du snodde det från min Last.FM! För det var faktiskt jag som hade den först! Enda gången någonsin som jag är först med något i musikväg i vår lilla familj får jag väl tillägga..

2007-11-15 @ 12:36:51
Postat av: evilace

Va?? ÄR det sant? Nej, fan nu börjar verkligen min musikidentitet att krackelera... Råttan, vad har du mer på din last.fm som du döljer för mig??

2007-11-15 @ 13:36:47
URL: http://evilace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback